Quantcast

Back to the Future

Discussion in 'Support' started by Adventurous, May 22, 2017.

  1. Adventurous

    Adventurous Starshine Bro

    Rep/Likes:
    148 / 1,100
    Joined:
    Mar 19, 2014
    Messages:
    3,053
    Location:
    Crawlorado
    Over the past 3 or so weeks I've noticed something weird where I will navigate to the forums and it only displays posts as recent as March, or January, or some time in the past. This is only remedied by refreshing the website multiple times or logging out then logging back in. Tis the damnedest thing.
     

    Please register to disable this ad.

  2. Adventurous

    Adventurous Starshine Bro

    Rep/Likes:
    148 / 1,100
    Joined:
    Mar 19, 2014
    Messages:
    3,053
    Location:
    Crawlorado
  3. binary visions

    binary visions The voice of reason

    Rep/Likes:
    74 / 311
    Joined:
    Jun 13, 2002
    Messages:
    21,583
    Location:
    NC
    Are you getting pushed to beta.ridemonkey.com? I'm not sure why some people are experiencing this, it's weird. Check the URL in the browser and make sure you're not on the beta site.
     
  4. Adventurous

    Adventurous Starshine Bro

    Rep/Likes:
    148 / 1,100
    Joined:
    Mar 19, 2014
    Messages:
    3,053
    Location:
    Crawlorado
    That's exactly what it is. It's sending me to the beta site.
     
  5. canadmos

    canadmos Mater Slayer

    Rep/Likes:
    165 / 2,383
    Joined:
    May 29, 2011
    Messages:
    6,205
    Location:
    Toronto, Canada
    • Funny Funny x 1
  6. Adventurous

    Adventurous Starshine Bro

    Rep/Likes:
    148 / 1,100
    Joined:
    Mar 19, 2014
    Messages:
    3,053
    Location:
    Crawlorado
    beta.ridemonkey.com issue has returned after a brief hiatus. I've gone back to the future! Again!
     
  7. binary visions

    binary visions The voice of reason

    Rep/Likes:
    74 / 311
    Joined:
    Jun 13, 2002
    Messages:
    21,583
    Location:
    NC
    I think I found it. The guy who does development for us copied the test site over without changing all of the configuration files. Post back if it happens again.
     
  8. syadasti

    syadasti i heart mac

    Rep/Likes:
    63 / 291
    Joined:
    Apr 15, 2002
    Messages:
    12,859
    Location:
    VT
    This happened to me via a mobile browser a day or two ago too. Desktop version was unaffected.