Quantcast

Edit Post Popup

Discussion in 'Support' started by Adventurous, Mar 10, 2017.

  1. Adventurous

    Adventurous Starshine Bro

    Rep/Likes:
    148 / 1,100
    Joined:
    Mar 19, 2014
    Messages:
    3,041
    Location:
    Crawlorado
    Noticed this within the past month, but every time I try to edit a post the pop up box lingers and obscures the option to Save Changes. It instead keeps the Edit, Delete, and Repost options alive. The only way to proceed with the post edit is to cancel, scroll the page up and down and hope the Edit Post popup repositions itself over a different part of the post.

    RM.jpg
     

    Please register to disable this ad.

  2. Westy

    Westy the teste

    Rep/Likes:
    389 / 2,262
    Joined:
    Nov 22, 2002
    Messages:
    33,724
    Location:
    Sleazattle
    Have the same problem with both my phone and PC. Both running chrome.
     
  3. Nick

    Nick My name is Nick

    Rep/Likes:
    227 / 1,626
    Joined:
    Sep 21, 2001
    Messages:
    11,356
    Location:
    behind you, don't wait up.
    I get that on my Android device. I usually get around it by tilting 90*.
     
  4. Toshi

    Toshi Harbinger of Doom

    Rep/Likes:
    162 / 982
    Joined:
    Oct 23, 2001
    Messages:
    22,111
    Click again in the grey area below the post editing box, beside the popup menu and it should go away.

    Edit: confirmed.
     
  5. canadmos

    canadmos Mater Slayer

    Rep/Likes:
    165 / 2,381
    Joined:
    May 29, 2011
    Messages:
    6,196
    Location:
    Toronto, Canada
    No problems here using IE. :brows:
     
  6. jonKranked

    jonKranked Press Button, Receive Stupid

    Rep/Likes:
    298 / 2,363
    Joined:
    Nov 10, 2005
    Messages:
    47,288
    Location:
    media blackout
    except you're using IE.
     
  7. binary visions

    binary visions The voice of reason

    Rep/Likes:
    74 / 311
    Joined:
    Jun 13, 2002
    Messages:
    21,583
    Location:
    NC
    I've got a fix, I just haven't finished testing the upgrade yet since I also have to go to the most recent version of XenForo.
     
  8. canadmos

    canadmos Mater Slayer

    Rep/Likes:
    165 / 2,381
    Joined:
    May 29, 2011
    Messages:
    6,196
    Location:
    Toronto, Canada
    I take this back. It is there in IE.