Quantcast

11/30 upgrade issues ...

binary visions

The voice of reason
Jun 13, 2002
21,664
413
NC
VigLink has been something we've been using for a long time now... I'm actually looking into whether we can strip a few things out of the site to streamline it and VigLink is on the table, but no promises.
 

cecil

Turbo Monkey
Jun 3, 2008
1,864
1,487
with the voices in my head
It takes over a minute sometimes for a page to load on wifi then when I click on a thread the thread title highlights in blue and then after waiting another minute or so for the page to load it's not even the thread I clicked on. Only RM does this on my phone no other web site is as slow and most have way more advertisements
 

Flo33

Turbo Monkey
Mar 3, 2015
1,161
444
Styria
It takes over a minute sometimes for a page to load on wifi then when I click on a thread the thread title highlights in blue and then after waiting another minute or so for the page to load it's not even the thread I clicked on. Only RM does this on my phone no other web site is as slow and most have way more advertisements
:stupid: same troubles
 

binary visions

The voice of reason
Jun 13, 2002
21,664
413
NC
@cecil @Flo33 @StiHacka @rideit @johnbryanpeters @Nick

I upgraded the site today. It won't fix all of the issues, undoubtedly, since it was only a forum software/framework upgrade (with my own tweaks to help). It may help some of them, though, please provide your experience. I think the mobile site feels a lot better on my phone.

I've got a server update in the works as well, which should help more.
 

Flo33

Turbo Monkey
Mar 3, 2015
1,161
444
Styria
@cecil @Flo33 @StiHacka @rideit @johnbryanpeters @Nick

I upgraded the site today. It won't fix all of the issues, undoubtedly, since it was only a forum software/framework upgrade (with my own tweaks to help). It may help some of them, though, please provide your experience. I think the mobile site feels a lot better on my phone.

I've got a server update in the works as well, which should help more.
Seems to be better at a first glance. But I also changed my phone since last posting. I'm on a Nexus 5x with 7.1.1 dev preview now. Will also check on my N5 when I'm back home again.
 

cecil

Turbo Monkey
Jun 3, 2008
1,864
1,487
with the voices in my head
@cecil @Flo33 @StiHacka @rideit @johnbryanpeters @Nick

I upgraded the site today. It won't fix all of the issues, undoubtedly, since it was only a forum software/framework upgrade (with my own tweaks to help). It may help some of them, though, please provide your experience. I think the mobile site feels a lot better on my phone.

I've got a server update in the works as well, which should help more.
@cecil @Flo33 @StiHacka @rideit @johnbryanpeters @Nick

I upgraded the site today. It won't fix all of the issues, undoubtedly, since it was only a forum software/framework upgrade (with my own tweaks to help). It may help some of them, though, please provide your experience. I think the mobile site feels a lot better on my phone.

I've got a server update in the works as well, which should help more.
My issues were hit and miss more often than not it works fine

Definitely feels better thank you