Quantcast

502 on Firefox but not on chrome

Discussion in 'Support' started by Sandwich, May 8, 2019.

  1. Sandwich

    Sandwich Pig my fish!
    Staff Member

    Rep/Likes:
    69 / 872
    Joined:
    May 23, 2002
    Messages:
    15,713
    Location:
    01776
    What gives? I can't get to RM on firefox, but I can on chrome. The wifi at work SUCKS, but I can access all other websites (ie gmail, CNN, tinder) but I can't seem to access RM. It times out with a 502 almost every time.
     
    #1 -   May 8, 2019

    Please register to disable this ad.

  2. canadmos

    canadmos Cake Tease

    Rep/Likes:
    249 / 4,789
    Joined:
    May 29, 2011
    Messages:
    9,240
    Location:
    Canaderp
    Try it now?
     
    #2 -   May 8, 2019
  3. rockofullr

    rockofullr confused

    Rep/Likes:
    118 / 878
    Joined:
    Jun 11, 2009
    Messages:
    7,342
    Location:
    East Bay, Cali
    Firefoxing just fine over here
     
    #3 -   May 8, 2019
  4. SkaredShtles

    SkaredShtles I love NEWCASTLE and will ONLY drink NEWCASTLE!!!!

    Rep/Likes:
    257 / 2,154
    Joined:
    Sep 21, 2003
    Messages:
    47,362
    Location:
    In a van.... down by the river
    #4 -   May 8, 2019
  5. Sandwich

    Sandwich Pig my fish!
    Staff Member

    Rep/Likes:
    69 / 872
    Joined:
    May 23, 2002
    Messages:
    15,713
    Location:
    01776
    Whoa, the second link works for me in firefox. Looks like you're onto something.
     
    #5 -   May 8, 2019
  6. binary visions

    binary visions The voice of reason

    Rep/Likes:
    83 / 365
    Joined:
    Jun 13, 2002
    Messages:
    21,601
    Location:
    NC
    I'll check with the tech guys, looks like a redirect is broken.
     
    #6 -   May 8, 2019
  7. Pesqueeb

    Pesqueeb bicycle in airplane hangar

    Rep/Likes:
    440 / 3,236
    Joined:
    Feb 2, 2007
    Messages:
    26,525
    Location:
    Riding the baggage carousel.
    #7 -   May 9, 2019
  8. HardtailHack

    HardtailHack used an iron once

    Rep/Likes:
    13 / 149
    Joined:
    Jan 20, 2009
    Messages:
    2,227
    Yeah it hasn't worked on any of the browsers on my phone for a good few days, works fine with Seamonkey on the PC.
     
    #8 -   May 9, 2019
  9. johnbryanpeters

    Rep/Likes:
    247 / 2,772
    Joined:
    Sep 27, 2001
    Messages:
    25,049
    Location:
    Making moss sad in New Haven, Vermont
    ...
     
    #9 -   May 9, 2019
  10. Sandwich

    Sandwich Pig my fish!
    Staff Member

    Rep/Likes:
    69 / 872
    Joined:
    May 23, 2002
    Messages:
    15,713
    Location:
    01776
    Grindr?
     
  11. Sandwich

    Sandwich Pig my fish!
    Staff Member

    Rep/Likes:
    69 / 872
    Joined:
    May 23, 2002
    Messages:
    15,713
    Location:
    01776
    seems to be working now with https instead of http. http works fine on chrome (the same bookmark works).

    NBD, I deleted the old bookmark on FF.
     
  12. johnbryanpeters

    Rep/Likes:
    247 / 2,772
    Joined:
    Sep 27, 2001
    Messages:
    25,049
    Location:
    Making moss sad in New Haven, Vermont
    http:, e.g. come.fuck.me mode...