Cloudflare

Discussion in 'Support' started by Toshi, Jun 6, 2018.

  1. Toshi

    Toshi Harbinger of Doom

    Rep/Likes:
    178 / 1,205
    Joined:
    Oct 23, 2001
    Messages:
    23,947
    Capture.PNG

    Please fix.
     
    #1 -   Jun 6, 2018

    Please register to disable this ad.

  2. binary visions

    binary visions The voice of reason

    Rep/Likes:
    80 / 334
    Joined:
    Jun 13, 2002
    Messages:
    21,613
    Location:
    NC
    Um... can you give me some detail on this? Was it clicking the post reply button? And does it do it repeatedly?
     
    #2 -   Jun 8, 2018
  3. Toshi

    Toshi Harbinger of Doom

    Rep/Likes:
    178 / 1,205
    Joined:
    Oct 23, 2001
    Messages:
    23,947
    Hasn't been repeatable since, but was happening every time I went to post a reply or edit a post.
     
    #3 -   Jun 8, 2018
  4. Toshi

    Toshi Harbinger of Doom

    Rep/Likes:
    178 / 1,205
    Joined:
    Oct 23, 2001
    Messages:
    23,947
    Happening tonight, from home this time. Happened multiple times as the draft of a reply autosaved in the Friday thread, then one last time when posting the actual reply.
     
  5. binary visions

    binary visions The voice of reason

    Rep/Likes:
    80 / 334
    Joined:
    Jun 13, 2002
    Messages:
    21,613
    Location:
    NC
    Sorry for the delay in responding, I'll do some testing tonight and see if I can replicate.
     
  6. Toshi

    Toshi Harbinger of Doom

    Rep/Likes:
    178 / 1,205
    Joined:
    Oct 23, 2001
    Messages:
    23,947
    Ok, thanks. Happened just now, too. Various physical locations.
     
  7. Toshi

    Toshi Harbinger of Doom

    Rep/Likes:
    178 / 1,205
    Joined:
    Oct 23, 2001
    Messages:
    23,947
    Happening all the time today. Every time a post auto saves in the editor it's doing it. Then posting reply, More Options/full editor all invoke it. Half the time the captcha check box isn't even on the screen or iframe. Super annoying.
     
  8. canadmos

    canadmos Mater Slayer

    Rep/Likes:
    224 / 3,717
    Joined:
    May 29, 2011
    Messages:
    8,285
    Location:
    Canaderp
    I saw it once today, just now. I clicked the "+ Quote" button on a few posts and then clicked "More Options..." to get to the better post editor page.

    The captcha of some sort came up and when I submitted, it brought me to an error page saying the page is only available via POST requests.