Going backwards?

Discussion in 'vBulletin Archive' started by urbaindk, Oct 10, 2007.

  1. urbaindk

    urbaindk The Real Dr. Science

    Rep/Likes:
    3 / 0
    Joined:
    Jul 12, 2004
    Messages:
    4,831
    Location:
    Sleepy Hollar
    I'm having a problem when viewing RM. I have to hit the back button on my browser 2 or 3 times in a row to leave a thread to go back the forum view. Going from the forum view to the main forum listing doesn't pose a problem. Anybody else having this problem? It's kind of annoying.
     

    Please register to disable this ad.

  2. narlus

    narlus Eastcoast Softcore
    Staff Member

    Rep/Likes:
    16 / 21
    Joined:
    Nov 7, 2001
    Messages:
    24,676
    Location:
    behind the viewfinder
    nope, a single back arrow press works for me. firefox user.
     
  3. binary visions

    binary visions The voice of reason

    Rep/Likes:
    79 / 329
    Joined:
    Jun 13, 2002
    Messages:
    21,606
    Location:
    NC
    Sounds like a local bug. Never experienced it with Firefox or IE.
     
  4. urbaindk

    urbaindk The Real Dr. Science

    Rep/Likes:
    3 / 0
    Joined:
    Jul 12, 2004
    Messages:
    4,831
    Location:
    Sleepy Hollar
    I'm using IE. I'll check some other forums to see if it's happening there too.
     
  5. I Are Baboon

    I Are Baboon Run, Forrest, Run!

    Rep/Likes:
    150 / 1,220
    Joined:
    Aug 6, 2001
    Messages:
    28,837
    Location:
    MTB New England
    Yes I am. I thought it was just me.

    I'm on IE 5.5.
     
  6. urbaindk

    urbaindk The Real Dr. Science

    Rep/Likes:
    3 / 0
    Joined:
    Jul 12, 2004
    Messages:
    4,831
    Location:
    Sleepy Hollar
    I checked a few other forums I frequent and I'm only getting this problem on RM. What's odd is that when I hit the back button and it makes the little clicky sound and still nothing happens. My IE is version 7.0.
     
  7. binary visions

    binary visions The voice of reason

    Rep/Likes:
    79 / 329
    Joined:
    Jun 13, 2002
    Messages:
    21,606
    Location:
    NC
    When you move backwards, does anything change on the page?

    Depending on where your cursor is located on the page, it may be scrolling back through changed advertisements instead of moving backwards to another page. I don't see the ads so I don't know what kind of behavior they have, but if they refresh in an embedded frame, IE will scroll back through them.
     
  8. I Are Baboon

    I Are Baboon Run, Forrest, Run!

    Rep/Likes:
    150 / 1,220
    Joined:
    Aug 6, 2001
    Messages:
    28,837
    Location:
    MTB New England
    Nothing happens at all. If I right click on the back button and go a couple pages backwards it works, but the single click on the back button does not.
     
  9. urbaindk

    urbaindk The Real Dr. Science

    Rep/Likes:
    3 / 0
    Joined:
    Jul 12, 2004
    Messages:
    4,831
    Location:
    Sleepy Hollar
    BV, that's it I think. There's an ad, that isn't loading properly (bad link) IE is loading the default "I can't find this page" page and you have to click through a couple of times to get rid of it. It's one of the google syndicated ads.

    Here's the bad link. I replaced http so the whole link would show up.

    res://ieframe.dll/http_400.htm#hypertextprotocol://pagead2.googlesyndication.com/pagead/ads?client=ca-pub-9736755019159052&dt=1192115860746&lmt=1192115860&prev_fmts=728x15_0ads_al_s%2C468x60_as%2C468x60_as%2C468x60_as&format=120x240_as&output=html&correlator=1192115859558&channel=2913976592&url=http%3A%2F%2Fwww.ridemonkey.com%2Fforums%2Fshowthread.php%3Ft%3D189805&color_bg=FFFFFF&color_text=000000&color_link=0000FF&color_url=CCCCCC&color_border=FFFFFF&ad_type=text_image&ref=http%3A%2F%2Fwww.ridemonkey.com%2Fforums%2Fforumdisplay.php%3Ff%3D2&cc=100&ga_vid=1749020197.1167156493&ga_sid=1192107834&ga_hid=339551714&ga_fc=true&flash=9&u_h=1200&u_w=1920&u_ah=1106&u_aw=1920&u_cd=32&u_tz=-240&u_his=10&u_java=true
     
  10. JRogers

    JRogers talks too much

    Rep/Likes:
    5 / 1
    Joined:
    Mar 19, 2002
    Messages:
    3,796
    Location:
    Claremont, CA
    I thought this problem was just me too. It is getting a bit annoying.