Quantcast

Little scripting change tonight?

BigMike

BrokenbikeMike
Jul 29, 2003
8,933
0
Montgomery county MD
I had spent a while typing a response and then his respond last night, and it told me the site was down :(


Today I can't see anyones avatar, and what happened to the quick response?
 

Ridemonkey

This is not an active account
Sep 18, 2002
4,109
0
Toronto, Canada
Yes, we upgraded to the latest version of this forum software, and there are the inevitable bugs to work out. Don't worry it'll all be going back to normal, as it always does.
 

Wumpus

makes avatars better
Dec 25, 2003
8,163
154
Six Shooter Junction
The site is loading ridiculously slow with IE based browsers(Maxthon) and not loading all the icons sometimes -- reply, send pm, the little symbols before the thread titles, etc.

Bikemojo uses the same vBulletin and everything works fine.





*For all you firefox lovers, I don't like firefox.
 

BigMike

BrokenbikeMike
Jul 29, 2003
8,933
0
Montgomery county MD
My quick Reply is back, and it has some new fancy buttons that don't work :)

I'm on OSX in Firefox 1.0.6

I can see the buttons, but clicking on them don't do anything. The "decrease size" and "increase size" show up as text, not buttons (if they are supposed to be buttons.)

Thanks for getting us up to the current stuff (eventhough i'm sure its more for you than us ;))
 

sanjuro

Tube Smuggler
Sep 13, 2004
17,411
0
SF
It was a problem the minute after the site came up. I am sure it works fine now, but I am one of those "immediate" internet people...