Quantcast

Richmond Comcast users

Discussion in 'The South' started by SK6, Dec 15, 2005.

  1. SK6

    SK6 Turbo Monkey

    Rep/Likes:
    0 / 0
    Joined:
    Jul 10, 2001
    Messages:
    7,596
    Location:
    Shut up and ride...
    Anyone having issues with comcast and their network? I have comcast when it was @home, and for 5 years the service was awesome. Now for some reason, since July, at least twice a month I get sh!t connections, 50% loss packets an little if any connectivity at all.

    Anyone else experiencing this problem?
     

    Please register to disable this ad.

  2. mrbigisbudgood

    mrbigisbudgood Strangely intrigued by Echo

    Rep/Likes:
    7 / 3
    Joined:
    Oct 30, 2001
    Messages:
    1,385
    Location:
    Charlotte, NC

    User error?
     
  3. SK6

    SK6 Turbo Monkey

    Rep/Likes:
    0 / 0
    Joined:
    Jul 10, 2001
    Messages:
    7,596
    Location:
    Shut up and ride...
    I.D.10T error... :D

    Where the hell you been? call me!
     
  4. mobius

    mobius Turbo Monkey

    Rep/Likes:
    3 / 0
    Joined:
    Jan 25, 2003
    Messages:
    2,160
    Location:
    Around DC

    I'm with you.
     
  5. SK6

    SK6 Turbo Monkey

    Rep/Likes:
    0 / 0
    Joined:
    Jul 10, 2001
    Messages:
    7,596
    Location:
    Shut up and ride...
    hhhmmmm.....seems to me I'm being picked on.....hhhmmmmm....:think:

    :p
     
  6. mrbigisbudgood

    mrbigisbudgood Strangely intrigued by Echo

    Rep/Likes:
    7 / 3
    Joined:
    Oct 30, 2001
    Messages:
    1,385
    Location:
    Charlotte, NC
    Everybody pick on Ralph!!!!!!!!!
     
  7. Westy

    Westy the teste

    Rep/Likes:
    437 / 2,769
    Joined:
    Nov 22, 2002
    Messages:
    35,999
    Location:
    Sleazattle
    It's too easy. Kind of like kicking a puppy, or in this case a big slow woodchuck that keeps running into your foot.:devil:


    I kid, I kid.
     
  8. rpk1988

    rpk1988 90210

    Rep/Likes:
    4 / 0
    Joined:
    Dec 6, 2004
    Messages:
    2,791
    Location:
    Maryland
    I had problems like that. My Modem went bad. Comcast installed a new one. Now I have Digi Cable and the box for that is going bad too and we just got it at the end of November. Thats seems wierd to me.
     
  9. SK6

    SK6 Turbo Monkey

    Rep/Likes:
    0 / 0
    Joined:
    Jul 10, 2001
    Messages:
    7,596
    Location:
    Shut up and ride...

    I have been working out! :p

    :D

    ***cough***cough***a$$hole***cough***cough***

    :p
     
  10. mobius

    mobius Turbo Monkey

    Rep/Likes:
    3 / 0
    Joined:
    Jan 25, 2003
    Messages:
    2,160
    Location:
    Around DC

    Bahahahhaha.


    On serious terms ralph check your cable wires for corrosion on the tips, we had lots of problems with our comcast and i replaced the cables, and modem and all was well.
     
  11. SK6

    SK6 Turbo Monkey

    Rep/Likes:
    0 / 0
    Joined:
    Jul 10, 2001
    Messages:
    7,596
    Location:
    Shut up and ride...
    Yeah, followed through with that....turns out, the intermitance is caused by a power infiltration between my tap on the pole all the way back to the node on Jeff Davis Highway by Harrogate Road....

    so while I'm slammed this week with papers and mid terms, I'm fvcked...
     
  12. SK6

    SK6 Turbo Monkey

    Rep/Likes:
    0 / 0
    Joined:
    Jul 10, 2001
    Messages:
    7,596
    Location:
    Shut up and ride...
    WTF? bikeless? :eek: what ya do with them? we could have worked a deal on the Banshee.....:mumble:

    :p
     
  13. mrbigisbudgood

    mrbigisbudgood Strangely intrigued by Echo

    Rep/Likes:
    7 / 3
    Joined:
    Oct 30, 2001
    Messages:
    1,385
    Location:
    Charlotte, NC
    Sold everything, don't need long travel bikes in Illinois. Thinking about picking up a Superlight or a Chameleon.
     
  14. SK6

    SK6 Turbo Monkey

    Rep/Likes:
    0 / 0
    Joined:
    Jul 10, 2001
    Messages:
    7,596
    Location:
    Shut up and ride...
    I had the in-ears and the epi les paul with the 81 and 85 in the mix!

    When ya coming out here?
     
  15. mobius

    mobius Turbo Monkey

    Rep/Likes:
    3 / 0
    Joined:
    Jan 25, 2003
    Messages:
    2,160
    Location:
    Around DC
    blurrrrrrrrrrrrrr
     
  16. SK6

    SK6 Turbo Monkey

    Rep/Likes:
    0 / 0
    Joined:
    Jul 10, 2001
    Messages:
    7,596
    Location:
    Shut up and ride...

    yeah, I found one of the cable corroded, but not the one to the modem. I have a signal amp for the TV's, but have decent signal strength at the modem. My issue is actually dropped packets....
     
  17. mobius

    mobius Turbo Monkey

    Rep/Likes:
    3 / 0
    Joined:
    Jan 25, 2003
    Messages:
    2,160
    Location:
    Around DC
    Dropped packets ahh thats the worst.
     
  18. ridetoofast

    ridetoofast scarred, broken and drunk

    Rep/Likes:
    6 / 0
    Joined:
    Mar 31, 2002
    Messages:
    2,093
    Location:
    crashing at a trail near you...
    switching hands while 'surfing' the net counts not mr knight :devil:

    oh and by the way, mobes...that is an incredibly D I S T U R B I N G av you have there
     
  19. BigMike

    BigMike BrokenbikeMike

    Rep/Likes:
    5 / 0
    Joined:
    Jul 29, 2003
    Messages:
    8,933
    Location:
    Montgomery county MD
    I havent had any problems with Comcast, sorry Ralph :)

    And MrBig! How the hell have you been?!
     
  20. mobius

    mobius Turbo Monkey

    Rep/Likes:
    3 / 0
    Joined:
    Jan 25, 2003
    Messages:
    2,160
    Location:
    Around DC
    It's you in 2 years.
     
  21. SK6

    SK6 Turbo Monkey

    Rep/Likes:
    0 / 0
    Joined:
    Jul 10, 2001
    Messages:
    7,596
    Location:
    Shut up and ride...
    BWWAAAAAAA!!!!!!!!

    :D