Quantcast

River trout.

jdcamb

Tool Time!
Feb 17, 2002
20,046
8,767
Nowhere Man!
Fillet them up. Leave the skin on. Even the small ones. Fuck it.

Get a Skillet hot. Melt your butter, add your garlic, shallot, and some wine. Let them go for a bit. Add another knob of butter. Throw those fillets in skin side down. 3 minutes a side. Add Lemon, salt and pepper. Cover until you can comfortably touch the lid. If you plan ahead and use a cooler. You can easily make this stream side. My friend Aldo (Yes the one who invented the sandwich) reworked the fire pit. He likes the fact that I ride my bike there to fish. He supplies me with Cold beverages also. He lets me sit under his popup and even brings me a chair.
 

Jm_

sled dog's bollocks
Jan 14, 2002
20,108
10,671
AK
Makes me want to go catch some trout or salmon...but I keep riding my bike instead.
 

jdcamb

Tool Time!
Feb 17, 2002
20,046
8,767
Nowhere Man!
Walked to the fishing spot from my house. Water was still high and fast. Otters kept interrupting. 75 degrees was warm enough for a swim. No fish were caught. Did get sunburn.
 

Pesqueeb

bicycle in airplane hangar
Feb 2, 2007
41,793
19,103
Riding the baggage carousel.
[QUOTE = "jdcamb, post: 4351582, member: 1646"]
Филе их. Оставьте кожу. Даже самые маленькие. К черту это.

Получите сковороду горячую. Растопите масло, добавьте чеснок, лук-шалот и немного вина. Отпустите их ненадолго. Добавьте еще одну ручку сливочного масла. Выложите филе кожей вниз. 3 минуты в сторону. Добавьте лимон, соль и перец. Накрывайте до тех пор, пока не сможете удобно коснуться крышки. Если планируете заранее и пользуетесь кулером. Вы можете легко сделать это ручьем. Мой друг Альдо (да, тот, кто изобрел бутерброд) переделал костровище. Ему нравится, что я катаюсь там на велосипеде, чтобы порыбачить. Он также снабжает меня холодными напитками. Он позволяет мне сидеть под своим всплывающим окном и даже приносит мне стул.
[/ЦИТИРОВАТЬ]
Я люблю уезжать за город в отпуск
:think:
 

jdcamb

Tool Time!
Feb 17, 2002
20,046
8,767
Nowhere Man!
פילה אותם. תשאיר את העור דן. אפילו הקטנים.לעזאזל עם זה. קבל מחבת חם. ממיסים את החמאה, מוסיפים את השום, שאלוט וקצת יין.תן להם ללכת קצת. מוסיפים עוד ידית חמאה.לזרוק פילה אלה בצד העור למטה.3 דקות בצד.מוסיפים לימון, מלח ופלפל. מכסים עד שתוכל לגעת בנוחות במכסה.אם אתם מתכננים מראש ולהשתמש בצידנית. אתה יכול בקלות להפוך את הצד הזה זרם.ידידי אלדו (כן זה שהמציא את הכריך) עיבד מחדש את בור האש.הוא אוהב את העובדה שאני רוכב על האופניים שלי שם כדי לדוג.הוא מספק לי גם משקאות קרים. הוא נותן לי לשבת מתחת לפופ-אפ שלו ואפילו מביא לי כיסא.