Quantcast

New Articles Links = Split Screen??

Discussion in 'vBulletin Archive' started by OGRipper, Oct 23, 2012.

  1. OGRipper

    OGRipper Turbo Monkey

    Rep/Likes:
    6 / 68
    Joined:
    Feb 3, 2004
    Messages:
    9,606
    Location:
    NORCAL is the hizzle
    So I'd like to read some of the new Editorial type articles you guys are linking recently, but I can read the articles. I click and get a split screen with only a narrow window of the new text. What gives? It happens at home and work.
     

    Please register to disable this ad.

  2. 4130biker

    4130biker PM me about Tantrum Cycles!

    Rep/Likes:
    54 / 392
    Joined:
    May 24, 2007
    Messages:
    3,806
    Location:
    Lizard Town
    First time I tried, it worked beautifully. Now it's doing the same thing to me.
     
  3. rockofullr

    rockofullr confused

    Rep/Likes:
    66 / 282
    Joined:
    Jun 11, 2009
    Messages:
    5,731
    Location:
    East Bay, Cali
    Seriously!!

    I end up opening a new tab with another Bike Mag article then navigating back to the original article that I wanted to see.

    Just open a new tab when I click the link!
     
    #3 -   Oct 23, 2012
    Last edited: Oct 23, 2012
  4. binary visions

    binary visions The voice of reason

    Rep/Likes:
    74 / 311
    Joined:
    Jun 13, 2002
    Messages:
    21,582
    Location:
    NC
    Any chance someone could post a screenshot? What browser?
     
  5. 4130biker

    4130biker PM me about Tantrum Cycles!

    Rep/Likes:
    54 / 392
    Joined:
    May 24, 2007
    Messages:
    3,806
    Location:
    Lizard Town

    thing.png

    edit: internet exploder
     
    #5 -   Oct 23, 2012
    Last edited: Oct 23, 2012
  6. OGRipper

    OGRipper Turbo Monkey

    Rep/Likes:
    6 / 68
    Joined:
    Feb 3, 2004
    Messages:
    9,606
    Location:
    NORCAL is the hizzle
    ^^^Yes, that's exactly what I'm seeing. Firefox.
     
  7. binary visions

    binary visions The voice of reason

    Rep/Likes:
    74 / 311
    Joined:
    Jun 13, 2002
    Messages:
    21,582
    Location:
    NC
    Could one of you do me a favor and clear your cache, to see if that fixes it?

    I mean, we need to see what's wrong anyway but it'd be good to know if that solves the problem.
     
  8. 4130biker

    4130biker PM me about Tantrum Cycles!

    Rep/Likes:
    54 / 392
    Joined:
    May 24, 2007
    Messages:
    3,806
    Location:
    Lizard Town
    Just cleared everything, tried again, same prob.
     
  9. binary visions

    binary visions The voice of reason

    Rep/Likes:
    74 / 311
    Joined:
    Jun 13, 2002
    Messages:
    21,582
    Location:
    NC
    Thanks, looking into it.
     
  10. 4130biker

    4130biker PM me about Tantrum Cycles!

    Rep/Likes:
    54 / 392
    Joined:
    May 24, 2007
    Messages:
    3,806
    Location:
    Lizard Town
    You're welcome. Thanks for the cool site :)
     
  11. binary visions

    binary visions The voice of reason

    Rep/Likes:
    74 / 311
    Joined:
    Jun 13, 2002
    Messages:
    21,582
    Location:
    NC
    I believe this is fixed, can you guys try it out?
     
  12. 4130biker

    4130biker PM me about Tantrum Cycles!

    Rep/Likes:
    54 / 392
    Joined:
    May 24, 2007
    Messages:
    3,806
    Location:
    Lizard Town
    Sweet!
    good.png
     
  13. rockofullr

    rockofullr confused

    Rep/Likes:
    66 / 282
    Joined:
    Jun 11, 2009
    Messages:
    5,731
    Location:
    East Bay, Cali
    Works here.

    It would still be better if you could just open a new tab so I don't have to have that green bar taking up real estate at the bottom of my screen.
     
  14. rockofullr

    rockofullr confused

    Rep/Likes:
    66 / 282
    Joined:
    Jun 11, 2009
    Messages:
    5,731
    Location:
    East Bay, Cali
    When I click on the Bike Mag links my scroll bar disappears :panic::panic::panic:

    Using Firefox.
     
  15. blackohio

    blackohio Generous jaywalker

    Rep/Likes:
    30 / 120
    Joined:
    Mar 12, 2009
    Messages:
    2,816
    Location:
    Hellafornia. Formerly stumptown.
    I get the same thing when viewing on my iphone or ipad but not desktop.
     
  16. rockofullr

    rockofullr confused

    Rep/Likes:
    66 / 282
    Joined:
    Jun 11, 2009
    Messages:
    5,731
    Location:
    East Bay, Cali
    aaaand...

    now it's back.